• home
  •  »  routebeschrijving

Routebeschrijving

kom eens langs

Zo vind u ons

Persoonlijk, betrokken en gemoedelijk. Zo zijn we in het mooie Brabantse plaatsje Kaatsheuvel. We kennen elkaar of we nemen te tijd om u te leren kennen. Kom gerust eens langs!

Vanaf de A59
Komende vanaf de A59 neemt u afslag 37 (De Efteling) en volgt u de N261 in de richting van Kaatsheuvel. Bij de afslag Kaatsheuvel gaat u van de weg af. U gaat rechtdoor over de rotonde. Blijf de weg volgen (Bevrijdingsweg) en ga ook bij de volgende rotonde rechtdoor. Neem de tweede straat links. Ga aan het einde rechts en dan de eerste links. U vindt ons aan het einde van de straat rechts.

Vanuit Tilburg
Komende vanuit Tilburg neemt u op de N261 de afslag Kaatsheuvel/Sprang Capelle (de eerste afslag na De Efteling). U gaat rechtdoor over de rotonde. Blijf de weg volgen (Bevrijdingsweg) en ga ook bij de volgende rotonde rechtdoor. Neem de tweede straat links. Ga aan het einde rechts en dan de eerste links. U vindt ons aan het einde van de straat rechts.

Inbouw apparatuur van verschillende merken

Om een merk in uw keuken te laten inbouwen, ontmoet ik u graag thuis. Tijdens dat gesprek kan ik de situatie bekijken om een goede inbouw te realiseren.

Geheel ontzorging

meer weten over ons idee van het werk uit handen geven?