Droomkeuken in Kaatsheuvel

Dit keukenproject in Kaatsheuvel behelst een complete verbouwing tot droomkeuken. Van de maatwerk witgelakte symmetrische kasten die zorgen voor een spannende doorkijk naar een groot kookeiland, uitgevoerd met massief houten, handgelakte fronten en een 8cm dik, natuurstenen werkblad met een in natuursteen uitgevoerde spoelbak. Dit natuursteen komt in een 3cm dikke uitvoering terug in de maatwerk kasten, die tevens voorzien zijn van massief houten, handgelakte fronten en verdekt gemonteerde sfeerverlichting.

De in het plafond ingebouwde afzuigunit combineert een prima leefklimaat zonder hinderlijke luchtjes met uitstekende werkverlichting. Tevens zorgt de in het plafond verzonken unit voor een vrije doorkijk naar de prachtige tuin en een vrij zicht op de opvallende, decoratieve lamp die sfeer geeft aan de achter het kookeiland gelegen ruime eettafel. Daar kunnen, indien gewenst, ruim tien mensen plaats nemen op de ruime, comfortabele, gecapitonneerde stoelen.

Aan de keukenkant is in de symmetrische kasten een grote (530 liter) Siemens side-by-side Amerikaanse koel- vriescombinatie met ijs en waterdispencer ingebouwd en ook een Siemens stoomoven en Siemens combimagnetron ontbreken niet in deze luxe keuken. Voor extra luxe zorgt de fraaie nostalgische kraan en bijbehorende nostalgische kokend waterkraan. Op diverse plaatsen in deze droomkeuken is bergruimte gecreëerd in de vorm van kastjes al dan niet voorzien van diepe lades.

Als kers op de taart is er in deze fraaie keuken mogelijkheid om televisie te kijken of romantisch te genieten van de op ooghoogte aangebrachte gashaard.