Keukenproject Drunen

Keukenproject Drunen

Keukenproject in Drunen:

Fam. Coolen

In Drunen realiseerde Lauwers keukens een ruime, strakke, moderne keuken. Deze keuken met prachtig uitzicht naar de tuin is van alle gemakken voorzien en combineert een stoer hoogglans wit kookblok met extra brede afzuigunit met een kastenwand in massief eiken. Het bijzondere Dekton werkblad past uitstekend in deze stijlvolle keuken.

De keuken is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

– Hoogglans wit gelakte kasten
– witte Novy afzuigunit
– Atag gas op glas met Fusion wokbrander
– 6cm Dekton werkblad en Dekton achterwand
– extra diepe (70 cm)kasten met lades
– Quooker combi plus RVS kraan
– Reginox onderbouw spoelbak RVS
– RVS wandlampen
– maatwerk eettafel hout
– massief houten greeploze fronten, gebrand eiken cognac
– Miele combi stoomoven
– Miele combi magnetron
– Liebherr koelkast 222 liter A+++
– Siemens vaatwasser
– retro leren eetkamerstoelen

Keukenproject vlijmen

Keukenproject vlijmen

KEUKENPROJECT IN VLIJMEN

Fam. Van Heuven

Een prachtige, lichte eetkeuken voor het hele gezin, dat is wat deze verbouwing in Vlijmen opleverde voor de familie Van Heuven. Royaal opgezet en gedomineerd door de strakke, witte hoogglans, greeploze kastenwanden levert dit een heel rustig, maar zeker niet saai beeld op. In deze verbouwing zijn tevens de en-suite deuren meegenomen.

Ans (66) en Patrick (68) Walter, Dongen

Ans (66) en Patrick (68) Walter, Dongen

Geen enkele ruimte onbenut

Ans (66) en Patrick (68) Walter, Dongen

Kochten hun keuken in 2016

,,Koken, daar word je gelukkig van”, vertelt Patrick Walter. ,,Lekker eten, van goede kwaliteit, dat is altijd de moeite waard.” Op het aanrecht prijkt het kookboek van de Belgische Pascale Naessens. ,,Ik kan me helemaal vinden in haar filosofie”, legt Patrick uit. Om ook echt lekker en uitgebreid te kunnen koken zocht Patrick een bijzondere inbouw-oven. ,,Ik wilde kunnen stomen, er moest een magnetronfunctie inzitten, een hete luchtfunctie én boven- en onder warmte.” Jack beloofde eens rond te kijken en na even zoeken kwam hij met een passende oplossing.”

Patrick en Ans lieten in 2016 hun keuken vervangen als onderdeel van een stevige verbouwing. ,,Het is niet zo dat we onze vorige keuken beu waren,” vertelt Ans Walter, ,,maar hij zat er inmiddels dertig jaar in. Je merkt dat de laatjes minder soepel lopen en de deurtjes minder fijn sluiten.” De keuken van de familie Walter is niet heel groot, maar door de hoge kasten enorm praktisch. Er is geen ruimte onbenut gelaten. ,,Op andere plaatsen werd ons eenvoudigweg gezegd dat zulke bovenkastjes niet meer geleverd werden”, aldus Ans. ,,Jack heeft met ons meegekeken en meegedacht en wist deze te leveren.”

 

Jeanne (63) en Sjef (64) Opperman uit Drunen

Jeanne (63) en Sjef (64) Opperman uit Drunen

‘De vorige keuken was één grote ellende’

Jeanne (63) en Sjef (64) Opperman uit Drunen

Kochten hun keuken in 2015

,,Ik schil er wel eens een appeltje”, zegt Sjef Opperman met een lach. Hij geeft hiermee meteen prijs dat hij niet de grootste kok in huis is. ,,Al hebben we bij mijn pensionering afgesproken dat ik wel vaker zou gaan koken”, voegt hij daar aan toe. ,,Ja, en dat heeft ‘ie nu precies twee keer gedaan”, zegt Jeanne plagend. Maar, zonder gekheid; beiden zijn bijzonder tevreden met hun nieuwe keuken.

,,Eigenlijk hadden we een ander, goedkoper keukenblad uitgezocht. Toen bleek dat de totale offerte goedkoper uitviel dan aanvankelijk gedacht, besloten we om voor een kwalitatief beter blad te gaan. Daar hebben we geen spijt van gekregen”, aldus Sjef. ,,Jack rekent je meteen een eerlijke prijs. Daardoor kom je ook niet voor verrassingen te staan.”

Voor Jeanne en Sjef is het de derde keuken in de woning die ze sinds 1985 bewonen. ,,De vorige keuken was één grote ellende”, aldus Sjef. ,,De levering en alles, dat ging nog wel, maar de installatie was niks dan gedoe. Mensen die niet op kwamen dagen, dat soort dingen. Toen Jack zei dat de complete bouw binnen de tien dagen zou gebeuren was ik dan ook best sceptisch. Maar verdomd, het lukte ze.” Binnen diezelfde tijd zijn meteen ook twee dakkapellen geschilderd. ,,Ook het plafond, dat van de keuken overgaat in de woonkamer, is in z’n geheel meegepakt. Toen Jack bij de oplevering zag dat ik de plinten, die ik zelf even vast zou zetten, er nog niet op had zitten, heeft hij me daar meteen meer even mee geholpen.”

keukenproject Kaatsheuvel

keukenproject Kaatsheuvel

Droomkeuken in Kaatsheuvel

Dit keukenproject in Kaatsheuvel behelst een complete verbouwing tot droomkeuken. Van de maatwerk witgelakte symmetrische kasten die zorgen voor een spannende doorkijk naar een groot kookeiland, uitgevoerd met massief houten, handgelakte fronten en een 8cm dik, natuurstenen werkblad met een in natuursteen uitgevoerde spoelbak. Dit natuursteen komt in een 3cm dikke uitvoering terug in de maatwerk kasten, die tevens voorzien zijn van massief houten, handgelakte fronten en verdekt gemonteerde sfeerverlichting.

De in het plafond ingebouwde afzuigunit combineert een prima leefklimaat zonder hinderlijke luchtjes met uitstekende werkverlichting. Tevens zorgt de in het plafond verzonken unit voor een vrije doorkijk naar de prachtige tuin en een vrij zicht op de opvallende, decoratieve lamp die sfeer geeft aan de achter het kookeiland gelegen ruime eettafel. Daar kunnen, indien gewenst, ruim tien mensen plaats nemen op de ruime, comfortabele, gecapitonneerde stoelen.

Aan de keukenkant is in de symmetrische kasten een grote (530 liter) Siemens side-by-side Amerikaanse koel- vriescombinatie met ijs en waterdispencer ingebouwd en ook een Siemens stoomoven en Siemens combimagnetron ontbreken niet in deze luxe keuken. Voor extra luxe zorgt de fraaie nostalgische kraan en bijbehorende nostalgische kokend waterkraan. Op diverse plaatsen in deze droomkeuken is bergruimte gecreëerd in de vorm van kastjes al dan niet voorzien van diepe lades.

Als kers op de taart is er in deze fraaie keuken mogelijkheid om televisie te kijken of romantisch te genieten van de op ooghoogte aangebrachte gashaard.