Silestone® Suede:

Ongelooflijk aaibaar maar toch keihard

fluweelzacht

Bij het uitzoeken van een keukenblad is de eerste reflex vaak: even wrijven over het blad. Het is niet alleen belangrijk hoe het werkblad eruit ziet, het moet ook goed voelen. Naast een vertrouwde gladde, gepolijste versie is Silestone® ook verkrijgbaar in een fluweelzachte, matte variant genaamd Suede. En zoals de naam al doet vermoeden voelt deze afwerking verrassend zacht aan.

Vlekbestendig

Maar Silestone® Suede is meer dan een extra matte Silestone® afwerking. Het materiaal bestaat voor meer dan 90% uit  kwarts, waardoor het zeer hard en krasbestendig is. Daarnaast zijn de Suede afwerkingen voorzien van een revolutionaire behandeling waardoor het materiaal zeer vlekbestendig is. Dat ontkracht meteen de mythe dat matte werkbladen moeilijk schoon te maken zijn: met een Silestone® Suede werkblad is het dagelijks onderhoud van het werkblad sneller en eenvoudiger, waardoor de maximale hygiëne wordt gegarandeerd.

 
N-Boost

Alsof dat nog niet vooruitstrevend genoeg is ging de R&D afdeling van Cosentino nog een stapje verder met het materiaal. De nieuwste versie van Silestone® Suede is Silestone® Suede met N-Boost. Deze technologie exclusief ontwikkeld voor Silestone® maakt de Suede oppervlakken ook nog waterafstotend. Zo worden vloeistoffen afgestoten en is schoonmaken nóg eenvoudiger.